Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię:
Serial:
Coś o sobie min. 5 zdań:
Czy byłeś już kiedyś w Moderatorem?:
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3/discord?:
Dlaczego ty? min. 3 zdania:
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?:
Imię: Dawid
Nick DDmitrzak
Serial: F1C9DA06B9A9F70691A9C3ACA8D62DF4
Coś o sobie: Od paru ładnych lat programuje w cpp/php/js. Gram dużo na waszym serwerze, jestem w SAPD. Jestem miły i kulturalny i słucham się RCON i Lidera tylko
Czy byłeś modem. Nie
Czy posiadasz komunikator: tak, ale mało gadam, więcej pisze - bardzo dużo maili.
Dlaczego ty: Przez ostatni czas bardzo długo gram - jak widać, jestem prawie cały czas. Lubie pomagać innym i często to robie. Uważam ,że jestem odpowiedni na to stanowisko, ponieważ zazwyczaj jestem aktywny.
Ile czasu możesz poswięcić - nie jestem w stanie tego określić - ale RCON wie ile gram.
Ostatnio edytowany przez DDmitrzak (2018-04-23 15:54:21)
Imię: Nie podaję takich informacji.
Nick:Quebo
Serial:BBD51578163D6610353E5C399C220993
Coś o sobie min. 5 zdań: Witam, jestem quebo mam 17 lat i pochodzę z woj. Pomorskiego.Moje zainteresowania to informatyka,sport, pisanie skryptów w języku .lua . Jestem osobą, która jest zacięta do ciężkiej pracy i nie poddaje się.
Czy byłeś już kiedyś w Moderatorem?: Na paru serwerach miało się i wyższe rangi ^^
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3/discord?: Tak.
Dlaczego ty? min. 3 zdania: Uważam, iż nadaję się na moderatora z prostej przyczyny, znam się na serwerach w takim stopniu, że mogę wam pomagać na serwerze w wszystkim. Potrafię rozmawiać z graczami nie jestem do nikogo przeciwnie nastawiony chętnie nawiązuję nowe kontakty.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?: Zależy jak z robotą jak wolne to nawet do 5/6 godzin
Imię: Kacper
Nick: KacperGamesPL998
Serial: 942ABEEDD76E28DE757C37245A7D4DA3
Coś o sobie min. 5 zdań: Mam na imie Kacper mam 16 lat. Chodze do 2 gim prawie do 3 gim .Chodze do MDP przy OSP Blonie. Interesuje sie straza komputerami. Lubie grac w pilke nozno nie wazne gdzie
Czy byłeś już kiedyś w Moderatorem?: Tak
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3/discord?: Tak TS3
Dlaczego ty? min. 3 zdania: Poniewaz lubie pomagac innym. Jestem pomocnym i kulturalne (jak mam zly dzien to nie)
Ile czasu możesz poświęcić na serwer? Zalezy 3h-5h a w dni wolne od rana
Imię:Mateusz
Nick:Rudolf
Coś o sobie min. 5 zdań:
Czy byłeś już kiedyś w Moderatorem?:tak
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3/discord?:tak oba
Dlaczego ty? min. 3 zdania:
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:5godz
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 572.84 kB (Maksimum: 644.91 kB) ]